USEIN KYSYTTYÄ

Varainhankinta pähkinänkuoressa

Ketkä voivat tehdä varainhankintaa pippa m. tuotteilla?

pippa m. varainhankinta on tarkoitettu ryhmille, jotka keräävät yhteisesti varoja yhteiseen tavoitteeseen. Tällaisia ryhmiä ovat esimerkiksi koululuokat, urheiluseurat, urheilujoukkueet, vanhempainyhdistykset, päiväkotiryhmät, harrastusporukat, partiolaiset ja muut voittoa tavoittelemattomat yhdistykset. Edellytyksenä on, että tuotto käytetään yhteisesti ryhmän hyväksi.

 

Kuinka paljon ansaitsemme tehdessämme varainhankintaa?

Tuottonne on 30% kokonaismyynnistä. Saatte siis jokaisesta myydystä tuotteesta sen hinnasta riippuen 3,00 – 6,00 €. Meillä ei ole minimitilausmääriä tai määrään sidottua porrastettua tuotto-osuutta. Haluamme tarjota isommille ja pienemmille ryhmille läpinäkyvästi samat reilut ehdot.

 

Miten aloitamme varainhankinnan?

Valitkaa joukostanne ryhmänvetäjä, joka rekisteröityy OMA KAMPANJA -työkaluun ja luo kampanjan. Tämän jälkeen saatte kampanjatunnuksen sekä PIN-koodin, joiden avulla jokainen ryhmänne jäsen rekisteröityy kampanjan myyjäksi. Luotuanne kampanjan saatte paluupostissa sekä sähköiset että painetut myyntimateriaalit maksutta käyttöönne. Lisäksi saatte oman kampanjanne verkkokaupan, jonka linkkiä jakamalla tukijanne voivat käydä suoraan klikkailemassa ostoksensa verkkokauppaanne.

Voitte itse määritellä kampanjanne keston. Kokemuksemme mukaan tehokkain kampanja-aika on noin kuukausi.

 

Miten varainhankintamyynti tapahtuu?

Ehdottomasti tuottoisin tapa toteuttaa varainhankintaa on yhdistää sähköiset myyntikanavat sekä painettujen tuotekuvastojen avulla myynti. Jakakaa aktiivisesti oman verkkokauppanne linkkiä sähköpostitse, WhatsAppissa ja somessa. Samaan aikaan painettuja tuotekuvastoja tilauslomakkeineen kannattaa kierrättää vaikkapa vanhempien työpaikoilla.

Tilauksia voi syöttää ja muokata OMA KAMPANJA -työkalussa koko kampanjan ajan. Näette myös jatkuvasti, miten keräystavoitteenne etenee.

 

Mitä julkinen kampanja tarkoittaa?

Käynnistäessänne varainhankintakampanjaa teidän on mahdollista rastittaa kohta ”Haluamme kampanjastamme julkisen”. Julkinen kampanja tarkoittaa sitä, että saatte ryhmällenne tukikoodin. Tämän tukikoodin avulla myös kauempana asuvat sukulaiset ja tuttavat voivat osallistua varainhankintaanne ja tilata tuotteita verkkokaupastamme suoraan itselleen.

Tehtäväksenne jää jakaa tukikoodia tukijoillenne. Me hoidamme postituksen ja maksuliikenteen. Tilausten toimitusmaksu on 5,90€.  Julkisen kampanjan tilauksista 25% lisätään kampanjan päättyessä tuottoonne.

 

Miten päätämme varainkeruun?

Ryhmänvetäjän kannattaa kampanjan päättymisen lähestyessä vielä muistuttaa myyjiä kirjaamaan tilauksensa. OMA KAMPANJA -työkalu kokoaa automaattisesti yhteen sekä itse kirjaamanne tilaukset että oman verkkokauppanne kautta tulleet myynnit.

Lopuksi ryhmänvetäjä klikkaa ”Tee lopputilaus” -nappia ja tilaus siirtyy meille käsittelyyn.

 

Milloin saamme tilaamamme tuotteet?

Toimitamme tilaamanne tuotteet 2-5 arkipäivässä tilauksen saatuamme. Pakkaamme aina tuotteet valmiiksi myyjittäin, joten teidän ei tarvitse lajitella tuotteita itse.

 

Kuinka paljon toimituskulut ovat?

Ryhmänne yhteistilauksen toimitus on maksuton ja toimitetaan aina perille kannettuna annettuun osoitteeseen, vaikkapa ryhmänvetäjän kotiin, koululle tai harkkahallille. Mikäli tilausmäärä on alle 20 kpl, lisäämme toimitukseen 5,90€ toimituskulun.

 

Miten keräämme rahat ja maksamme tilauksen?

Maksujen kanssa yleisin tapa toimia on se, että jokainen myyjä maksaa myymänsä tuotteet luokan/joukkueen/yhdistyksen tilille.

Saatte meiltä toimituksen yhteydessä laskun, jolta on suoraan vähennetty tuotto-osuutenne. Näin tuotto jää luokan/joukkueen/yhdistyksen tilille, eikä rahoja tarvitse siirrellä edestakaisin. Laskulla on täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa 21 päivää.