PIPPA M. TUOTTEET VARAINHANKINTAAN

 pippa m. tuotevalikoima on selkeä ja tuotteet tarkoin valittu. Olemme karsineet pois kaiken ylimääräisen, jotta myyminen on mahdollisimman sujuvaa ja helppoa.
pippa m. kodin pesu- ja puhdistusaineet ovat tehokkaita, riittoisia ja kauniita katsella. Enää astianpesuainepulloa ei tarvitse piilotella allaskaapissa.
Tyylikkäät pullot sopivat hyvin myös sisustukselliseksi lahjaksi tai vaikkapa mökkituliaisiksi.
Kodin pesu- ja puhdistusaineet ovat kuluvaa käyttötavaraa, joten niille on aina tarvetta.
Tuotteemme on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ympäristöä huomioiden.
pippa m. pesu- ja puhdistusaineet ovat miedosti hajustettuja tai täysin hajusteettomia. Kaikki tuotteemme ovat lähes kokonaan biohajoavia, eikä niitä ole testattu eläimillä.
Tärkeimmät kriteerimme tuotteillemme ovat:
  • korkea suomalainen laatu
  • ympäristöystävällisyys
  • viimeistelty ulkomuoto

 

Valikoimaamme sisältyvät tuotteet:

Kosteuttava käsisaippua

Miedon tuoksuinen ja hellävarainen käsienpesuaine. Sisältää ihoa kosteuttavaa glyserolia. Parabeeniton. Joutsenmerkki. 99,9% biologisesti hajoava.

OSTOKSILLE

Biohajoava keittiösuihke

Riittoisa puhdistusaine erityisesti keittiöön. Tehostettu rasvanirrotuskyky. Soveltuu kaikille vettä sietäville pinnoille, kuten työtasoille, tuulettimille, liesille, laatoille ja tiskialtaille.

OSTOKSILLE

Neutraali käsitiskiaine

Riittoisa puhdistusaine astian- ja ikkunanpesuun. Tehokas valkuais- ja rasvalialle. Käyttöliuos on ihoystävällinen ja sopii aroillekin pinnoille. Tiivistetyn koostumuksensa ansiosta pienempi määrä riittää. 99,5% biologisesti hajoava.

OSTOKSILLE

Biohajoava kylpyhuonesuihke

Riittoisa puhdistussuihke saniteettitilojen puhdistukseen. Liuoksen sisältämän hajunsyöjän ansiosta tuote sopii erityisen hyvin kylpyhuoneen raikastamiseen. Soveltuu WC-istuimen, käsienpesualtaan, seinäpintojen ja lattian puhdistamiseen. Biologisesti hajoava.

OSTOKSILLE

Hajusteeton yleispuhdistussuihke

Riittoisa puhdistussuihke kodin yleispuhdistukseen. Puhdistaa kodin kaikki vesipestävät pinnat tehokkaasti. Ei sisällä hajusteita. Biologisesti hajoava.

OSTOKSILLE

Kannamme ylpeänä Avainlipputunnusta.