Kirjoitettu

Helppoa varainhankintaa verkossa

Kesä ja lomat ovat vihdoin täällä! Harrastukset ovat päässeet jälleen vauhtiin, mutta varainkeruu niitä varten tuntuu monelle tuskaiselta toteuttaa kesällä. Kuulostaako tutulta?

Mutta hei, varainhankinta pippa m. tuotteilla on tietysti mahdollista toteuttaa helposti kokonaan verkossa!

Mitä varainhankinta verkossa tarkoittaa?

Käynnistämällä kampanjan sivuillamme kohdassa varainhankintakampanjan aloitus pääsette alkuun.

Valitsemalla kampanjastanne julkisen, saatte ryhmällenne oman tukikoodin, jonka avulla kuka tahansa voi tilata tuotteitamme suoraan itselleen tukien teidän varainkeruutanne. Julkinen kampanja tekee varainhankinnastanne helppoa, vaivatonta ja tuottoisaa sillä

 • ei tarvitse täytellä tilauslomakkeita
 • ei tilausten näpyttelyä
 • ei tavaroiden jakelua ostajille
 • ei rahojen keräämistä ja siirtelyä
 • tuottoa kertyy kuin itsestään (25% julkisen kampanjan kokonaissummasta ohjataan teille)

Miten julkinen kampanja toimii?

 • jakakaa ryhmänne tukikoodia omille verkostoillenne vaikkapa Facebookissa, Instagramissa tai WhatsAppissa
 • ostajan käyttäessä tukikoodianne verkkokaupassanne, tuotto ohjautuu teille ja ostaja saa ilmoituksen tukemastaan kohteesta
 • me postitamme tuotteet suoraan ostajalle
 • kampanjan päätyttyä tilitämme tuoton teille

ja siinä kaikki!

Lomallakin siis voi ja kannattaa tehdä varainhankintaa ja ottaa samalla rennosti nauttien auringosta ja vapaa-ajasta.

Iloa ja aurinkoa kesään sinulle!

Kirjoitettu

Yksinoikeudella paras tuotto varainhankintaan

pippa m. varainhankinta rakennettiin jo alun alkaen palvelemaan vain ja ainoastaan koululuokkien, urheiluseurojen ja yhdistysten varainhankintaa.

Miksi ja mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Ihan ensimmäinen ja tärkein kriteeri on paras tuotto varainhankintaa tekevälle ryhmälle.

Koska tuotteet tulevat aina suoraan meiltä teille ilman välikäsiä, verkon markkinapaikkoja, jälleenmyyjiä tai välivarastoja, tuotteillamme on aina paras 30% tuotto. Esimerkiksi 20€:n ostoksesta tuotto teille on aina 6€. Me myös toimitamme esitteet ja yhteisen tilauksenne aina maksutta. Tämä logiikka kestää vertailun!

Toisekseen tarjoamme tuotteitamme yksinoikeudella varainhankintaan.

Tuotteitamme on matkan varrella kysytty moneen otteeseen jälleenmyyntiin erilaisiin sisustusliikkeisiin ja verkkokauppoihin. Erityisesti alkumetreillä tuntui järjenvastaiselta kieltäytyä myymästä tuotteita niitä haluaville kaupoille. Päätös on kuitenkin pitänyt ja osoittautunut oikeaksi: koululuokkien ja urheiluseurojen on erittäin helppo myydä pippa m. tuotteita myös juuri siksi, ettei niitä saa muualta. Kaikki pippa m. tuotteet ovat laadukasta kulutustavaraa, jota aina tarvitaan. Lisäksi ne ovat kauniissa pakkauksissa, joten on hyvä idea tarjota niitä myös lahjaksi.

Halusimme keskittyä selkeään ja perusteltuun valikoimaan.

Tarkoin valittu tuotekokonaisuutemme on saanut paljon kiitosta siitä, että sitä on myös lasten ja nuorten itsensä helppo myydä. Yksi tärkeä varainhankinnan osa-alue on kuitenkin kannustaa lapsia ja nuoria yritteliäisyyteen ja opettaa osallistumaan aktiivisesti myös tästä näkökulmasta oman harrastuksensa tai muun toiminnan tavoitteiden saavuttamiseen. Vaikka valikoimamme laajenee hallitusti, emme tule jatkossakaan tarjoamaan paksua katalogia tai valtavaa repertuaaria tuotteita. Haluamme edelleen pitää kiinni siitä, että hinnoittelurakenne on selkeä ja tuotto teille on aina paras mahdollinen. Täältä löydät PIPPA M. TUOTTEET VARAINHANKINTAAN

Me keskitymme palvelemaan teitä.

Tavoitteenamme on helppo varainhankinta ja paras tuotto ryhmällenne. Teemme jokaisen valinnan ja päätöksen tuo tavoite mielessämme. Asiakaspalvelumme onkin saanut vain positiivista palautetta. Käypäs muuten kurkistamassa RYHMIEN KOKEMUKSIA pippa m. varainhankinnasta.

Ja hei, TOTTA KAI tällä vuosikymmenellä meillä on mahdollista toteuttaa varainhankinta myös täysin verkossa! Asettamalla kampanjanne julkiseksi, kuka tahansa voi tilata tuotteita suoraan itselleen tukien teidän varainhankintaanne. Me hoidamme postituksen ja maksuliikenteen. Täältä voit katsoa nyt KÄYNNISSÄ OLEVAT KAMPANJAT

Kirjoitettu

Ideoita varainhankintaan, olkaa hyvä!

Varainhankinta ideoita

Hyvin usein varainhankinta koululuokilla ja urheiluseuroilla on jatkuvaa ja pitkäjänteistä työtä. Tehokkaimmin varainkeruu tavoitteeseen päästään, kun tehdään varainhankintaa monin eri keinoin.

pippa m. on helppo, riskitön ja tuottoisa vaihtoehto tuotemyyntiin. Haluan kuitenkin jakaa kanssanne muutamia muitakin ideoita varainhankintaan, joita olen kuullut ryhmien toteuttaneen menestyksekkäästi.

Perinteisesti erilaisissa turnaus- ja muissa tapahtumissa myydään ryhmän hyväksi kahvia, leivonnaisia, makkaraa ja arpoja. Monesti vanhemmat antavat työpanostaan ja tekevät talkootöitä tunteja laskematta vaikkapa teatterin narikassa tai järjestyksenvalvojina festivaaleilla. Kaikki edellä mainitut ovat jo monille tuttuja varainhankintavaihtoehtoja, mutta juuri nyt kuluvana vuonna rajoitusten vuoksi lähes mahdottomia toteuttaa.

Mistä sitten uusia ideoita varainhankintaan?

 • Kaupoissa tarvitaan ajoittain esim. inventointiapua, tarjotkaa palvelujanne
 • Vuodenajan mukaan voitte ehdottaa vaikkapa haravointia tai ikkunanpesua kotitalouksille
 • Piirtäkää tai kuvatkaa persoonallinen otos ja teettäkää siitä omannäköisiänne kortteja myyntiin paikallisessa painotalossa. Värityskortit ovat suosittuja!
 • Syksyn tullen voi kerätä omenat talteen (niitä kun usein tulee yli omien tarpeiden) ja teettää niistä luokan tai joukkueen omaa omenamehua
 • Ottakaa yhteinen myyntipaikka kirpputorilta. Etenkin itsepalvelukirppiksillä on helppoa saattaa itselle tarpeettomiksi jääneet tavarat eteenpäin ja tehdä samalla vaivatonta varainhankintaa. Kiertotalous kunniaan!

Tässä siis muutamia aineettomiakin vaihtoehtoja, joita on mahdollista toteuttaa myös näin poikkeusaikana ja toki muulloinkin.

Näiden ohella muistuttelen vielä, että Suomessa valmistetuilla ja biohajoavilla pippa m. kodin pesuaineilla on helppoa toteuttaa varainhankinta myös poikkeusaikana täysin turvallisesti verkon välityksellä. Voit lukea lisää VARAINHANKINTAKAMPANJAN ALOITUKSESTA täältä.

Tsemppiä kaikille koululuokille ja urheiluseuroille tämän tiukan ajan keskelle. Varmasti pääsemme kohta taas luokkaretkille, leirikouluihin ja turnauksiin!

Kirjoitettu

Miten pippa m. varainhankinta sai alkunsa?

Nyt olen jännän äärellä, sillä päätin alkaa avaamaan pippa m. tarinaa näin blogin muodossa.

Ihan ensimmäiseksi haluan jakaa teille tämän varainhankintaidean syntytarinan.

Minä, yrittäjä pippa m. varainhankintakonseptin takana, olen Pirjo Meriö. Olen tehnyt pitkähkön uran muodin parissa. Ensin vaatesuunnittelijana ja myöhemmin valikoima- ja hankintapäällikkönä.

Muutama vuosi sitten kummityttöni Helmi harrasti aktiivisesti muodostelmaluistelua. Harrastaminen maksaa ja helpotusta vanhempien rahapussiin tuo, jos osan kuluista pystyy kattamaan varainhankinnalla. Siksi halusinkin aina tukea hänen harrastustaan ostamalla jotain pientä.

Varsin pian huomasin, että vuosikausia varainkeruuta oli tehty samoilla tutuilla tuotteilla. Jäin pohtimaan, mikä voisi olla raikas tuulahdus vaihtoehdoksi varainhankintaan.

Tehtyäni oman työurani maahantuonnin parissa ilmiselvin ja helpoin vaihtoehto olisi ollut teettää lähes mitä tahansa tuotteita esim. Kauko-Idässä ja rakentaa niiden avulla tuoteperhe varainhankintaan.

Samaan aikaan aloin kuitenkin kokea kyllästymistä ”turhuuden markkinoihin”, sillä olinhan ollut jo tuomassa maahan konttikaupalla tavaraa maailmalta. Halusinkin ehdottomasti kehittää varainhankintaan täysin kotimaisen vaihtoehdon. Visualisti kun olen, oli alusta asti myös selvää, että tuotteiden ulkonäöstä ei tingitä.

Katselin tiskipöydällä olevaa kaunista astianpesuainepulloa, jonka olin hankkinut tavaratalon sisustusosastolta Tukholmasta. Samaisen pullon alkuperästä olivat myös monet ystäväni ihastellen kyselleet. Ajatukset suomalaisesta tuotannosta, laadukkaista ja kauniista kodin puhdistusaineista yhdistyivät ja niin pippa m. tuoteperhe oli saanut alkunsa.

Kurkkaa tuotteemme täältä.

Kiitos sinulle tutustumisesta!