Julkaistu Jätä kommentti

Uudet tuotteet varainhankintaan

PIPPA M. -Uudet tuotteet varainhankintaan

Varainhankinta suomalaisilla pippa m. tuotteilla on saamamme palautteen mukaan ollut helppoa, vaivatonta ja tuottoisaa. Yksi hyväksi koettu seikka on noussut palautteissa toistuvasti esiin. Valikoima on selkeä, minkä vuoksi lasten ja nuorten on ollut itsekin mukavaa ja mutkatonta tarjota tuotteita ostajille.

Paljon olemme matkan varrella saaneet myös ideoita ja toiveita valikoimamme laajentamiseksi. Nyt minulla onkin ilo kertoa, että tuoteperheemme kasvaa ja monipuolistuu uusilla tuoteryhmillä. Edelleen kokonaisuus on hallittu ja arvojemme mukainen.

Suomessa valmistettujen biohajoavien tuotteiden joukkoon saapuu nyt erittäin korkealaatuinen käsihuuhde sekä suojaava käsivoide. Molemmat sopivat hyvin myös herkkäihoisille.

Kodin puhdistusaineiden rinnalla tarjoamme nyt tuotteita myös pyykki- ja tekstiilihuoltoon. Meiltä on todella paljon kysytty kotimaista pyykkietikkaa ja nyt sitä on saatavilla ihanan raikkaalla puuvillan tuoksulla! Pyykkietikan pariksi löytyy niin ikään monikäyttöinen etikkapohjainen tekstiilisuihke.

Ja hei, mikä täydentäisikään paremmin laadukkaiden kodin- ja ihonhoitotuotteiden valikoimaa, kuin ihanan pehmeät, kestävät ja ekologisesti kasvaneesta pellavakuidusta valmistetut kivipestyt pellavapyyheet! Nämäkin tehdään Suomessa, totta kai!

Viimeisimpänä uutuustuotteena meiltä löytyy nyt hauskat ja modernit korttisetit. Pippa m. varainhankintatuotteita ostetaan usein myös lahjaksi, joten on kiva liittää paketin kylkeen saman ilmeinen kortti. Ensimmäisessä korttisetissä on tekstejä monenlaiseen onnitteluun tai ilahduttamiseen ja toinen korttisetti on jouluinen. Lienee jo turha mainita, mutta kortitkin on tietysti suunniteltu ja painettu Suomessa.

Kerron jatkossa lisää yksityiskohtaisemmin uusista tuotteistamme (ja ehkä vähän jo tutuista vanhoistakin), eli kannattaa pysyä kuulolla ja ottaa myös sosiaalisen median kanavat seurantaan tunnisteella #pippam