Toimitus- ja sopimusehdot

Seuraavat ehdot ovat voimassa asiakkaan ja pippa m. Oy:n välisessä verkkokaupassa.

Kaupan asiakkuus

Jotta pippa m. verkkokaupasta tilaaminen onnistuu, on asiakkaan annettava tilauksen yhteydessä yhteystietonsa pippa m. Oy:n asiakasrekisteriin.
pippa m. Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. pippa m. Oy ei luovuta rekisterin asiakastietoja yrityksen ulkopuolelle. Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa. Rekisterin tarkoitus on asiakassuhteen hoito. Rekisterin sisältämät tiedot ovat nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja edustettava ryhmä. Asiakasrekisteristä vastaa pippa m. Oy, PL 28, 28601 Pori.

Hinnat ja toimitustavat

Hinnat ovat näkyvillä verkkokaupassa ja ne sisältävät arvonlisäveron 24%.
Yli 20 kpl tilaukset toimitamme annettuun toimitusosoitteeseen (kotimaassa) veloituksetta. Alle 20 kpl tilauksista perimme toimitusmaksun 5,90€.

Maksutavat

Verkkokaupassamme on valittavana kolme maksutapaa:

  • Korttimaksu yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.
  • Verkkopankkimaksu
  • Laskutus, joka antaa maksulle 21 pv korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Valittaessa kortti- tai verkkopankkimaksun, maksunvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, Y-tunnus 2486559-4, joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle.  Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät  velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta:  https://www.bambora.com

Payform-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi, mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamiset sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot:

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Mikäli toimitusaika on pidempi, pyrkii pippa m. Oy ilmoittamaan siitä välittömästi asiakkaalle. Pääsääntöisesti verkkokaupassa myydään vain varastossa olevia tuotteita, jotka voidaan toimittaa heti. Tilauksia toimitetaan vain Suomeen.

Palautusoikeus

pippa m. verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, edellyttäen, että tuote on käyttämätön ja myyntikelpoinen. Palautukseen täytyy liittää mukaan kopio lähetteestä ja palautuslomake, johon asiakas merkitsee nimensä, yhteystietonsa ja tilausnumeron. pippa m. Oy palauttaa tuotteesta maksetun hinnan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille välittömästi saatuaan palautuksen.
Yhteydenotto palautuksen järjestämistä varten: [email protected]