Toimitus- ja sopimusehdot

Seuraavat ehdot ovat voimassa asiakkaan ja pippa m. Oy:n välisessä verkkokaupassa.

Kaupan asiakkuus

Jotta pippa m. verkkokaupasta tilaaminen onnistuu, on asiakkaan annettava tilauksen yhteydessä yhteystietonsa pippa m. Oy:n asiakasrekisteriin.
pippa m. Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. pippa m. Oy ei luovuta rekisterin asiakastietoja yrityksen ulkopuolelle. Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa. Rekisterin tarkoitus on asiakassuhteen hoito. Rekisterin sisältämät tiedot ovat nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja edustettava ryhmä. Asiakasrekisteristä vastaa pippa m. Oy, PL 28, 28601 Pori.

Hinnat ja toimitustavat

Hinnat ovat näkyvillä verkkokaupassa ja ne sisältävät arvonlisäveron 24%.
Yli 20 kpl tilaukset toimitamme annettuun toimitusosoitteeseen (kotimaassa) veloituksetta. Alle 20 kpl tilauksista perimme toimitusmaksun 5,90€.

Maksutavat

Verkkokaupassamme on valittavana kolme maksutapaa:

  • Korttimaksu yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.
  • Verkkopankkimaksu
  • Laskutus, joka antaa maksulle 21 pv korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Valittaessa kortti- tai verkkopankkimaksun, maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy. Maksuehdot löytyvät linkistä:  https://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Mikäli toimitusaika on pidempi, pyrkii pippa m. Oy ilmoittamaan siitä välittömästi asiakkaalle. Pääsääntöisesti verkkokaupassa myydään vain varastossa olevia tuotteita, jotka voidaan toimittaa heti. Tilauksia toimitetaan vain Suomeen.

Palautusoikeus

pippa m. verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, edellyttäen, että tuote on käyttämätön ja myyntikelpoinen. Palautukseen täytyy liittää mukaan kopio lähetteestä ja palautuslomake, johon asiakas merkitsee nimensä, yhteystietonsa ja tilausnumeron. pippa m. Oy palauttaa tuotteesta maksetun hinnan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille välittömästi saatuaan palautuksen.
Yhteydenotto palautuksen järjestämistä varten: [email protected]