REFERENSSEJÄ

”Toimitus sujui jouhevasti ja nopeasti. Tuotteet ovat tyylikkäitä ja ne oli kätevä toimittaa tilaajille kangaskasseissa. Kiitos siis siitä!”    -Pesäkarhut F10 pojat

 

”Keräsimme lisenssimaksujamme varten onnistuneesti rahaa myymällä pippa m. tuotteita. Tyylikkäät tuotteet myivät melkein itse itsensä ja palvelu oli nopeaa. Vahva suositus!”    -Musan Mutsit -jalkapallo

 

Sliik.fi blogin Sini kertoo blogissaan pippa m. varainhankintakonseptista ja taustoista brändin takana: https://www.sliik.fi/2018/10/vastuullista-varainhankintaa-pippa-m.

 

”Seinäjoen Marttilan koulun 4b suosittelee varainkeruuseen PIPPA M. -tuotteita.   Myytiin muutamassa viikossa melkein 500 tuotetta ja nettosimme luokan leirikoulutilille yli 1.200 euroa!  Ihan MAHTAVIA tuotteita, kotimaisia ja kauniita pakkauksia helppoja myydä.  KIITOS”

 

”Perjantain puunaukset tehty, nyt hyvillä mielin viikonlopun viettoon. Käykääs muuten kurkkaamassa @pippam.fi nää superkivannäköiset ja toimivat puhdistustuotteet on sieltä kotoisin. Kiva ja vähän erilainen varainhankintakeino vaikka urheiluseurallesi.”    -Jaana N.

 

”Vanhempainyhdistyksen nimissä otimme oppilaille myyntiin. Laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja kotimaisia Näitä oli ILO myydä  taas olemme vähän lähempänä leirikoulua!”  -Kirsi K.

 

”Sain testattavakseni @pippam.fi ympäristöystävällisiä kodin puhdistus- ja pesuaineita, joita pippa m. myy koululuokkien, seurojen ja yhdistysten varainhankintaan. Plussaa pullojen kauniista ulkoasusta!”    -Katri T.

 

”Kaunista ja samaan aikaan käytännöllistä ja kotimaista!”                               -Hanne-Maria O.

 

”Pippa m. on Suomessa valmistettuja, laadukkaita ja ympäristöystävällisiä kodin siivous- ja puhdistustuotteita yhdistysten ja ryhmien varainhankintaan. Näillä tuotteilla on avainlippu! Ja upeat, tyylikkäät pakkaukset!”    -Anu N.