RYHMIEN KOKEMUKSIA

 

”Voimisteluseura Wasa Unique toteutti syksyn varainkeruukampanjansa myymällä kotimaisia pippa m. -tuotteita. Näiden ympäristöystävällisten, käytännöllisten ja tyylikkäiden joka kodin tuotteiden myyminen oli helppoa ja miellyttävää! Myyntikampanja joulun alla oli monelle helpotus myös lahjapulmiin, sillä näitä kauniita tuotteita on mukava kääräistä vaikka lahjapakettiin.
Tuotteiden myyminen käytännössä oli helppoa, sillä myynnin voi halutessaan toteuttaa kokonaan verkossa vaikka kotisohvalta. Erityismaininnan ansaitsee todella hyvä asiakaspalvelu sekä sujuva toimitus.
Toimitus oli oikein sujuva ja valmiiksi lajiteltuina tuotteiden jakaminen eteenpäin myyjille oli helppoa.
Voimme lämpimästi suositella varainkeruukampanjaa pippa m. -tuotteilla myös muille urheiluseuroille!”
-Wasa Unique

 

”Lempäälän Kuljun Koulun 4C luokka myi pippa m. tuotteita leirikoulun hyväksi ja vastaanotto tuotteille oli hyvä.
Yhteydenpito pippa m:n kanssa oli erittäin sujuvaa, myyntityökalun käyttö helppoa sekä toimitus nopea ja selkeä. Tuotteet saapuivat sopivan kokoisissa laatikoissa toivottuun kotiosoitteeseen valmiiksi lajiteltuina myyjittäin. Kokemusten perusteella tuotteet ovat laadukkaita ja raikkaita sekä kauniin näköisiä. Käsisaippuan suosio näin epidemia-aikaan oli suurta! Tämä oli hieno ja helppo kampanja!”

Terveisin Susanna / luokan yhteyshenkilö

 

 

”Voimisteluseura Wasa Uniquen Winnia Sky- joukkueen tytöt myivät pippa m.-tuotteita osana varainkerukampanjaa, jonka tuotoilla on tarkoitus rahoittaa kisamatkoja.
Tuotteita oli helppo myydä ja ostajat ovat olleet tyytyväisiä tuotteisiin! Oma ehdoton suosikkini on keittiösuihke.
Plussaa tuotteiden tyylikkäästä ulkomuodosta, kotimaisuudesta sekä ympäristöystävällisyydestä.
Myös asiakaspalvelusi oli erinomaista!”
Maria K. Winnia Sky

 

 

”Tuotteet olivat tyylikkäitä ja kiva antaa ostajille kauniisti pakattuina. Kiitos yhteistyöstä!”
Ice Diamonds, Jyväskylän taitoluisteluseura

 

 

”Osana HTK Yksinluistelijoiden syksyn varainhankintaa järjestin ensimmäistä kertaa pippa m. myyntikampanjan.
Kokeilu oli onnistunut ja voin sitä lämpimästi suositella!
Ihania kotimaisia ja ekologisia pippa m. tuotteita ostaa mielellään omaksi iloksi ja lahjaksi sekä myy sukulaisille ja kollegoille.
Iso kiitos vielä kaikille kampanjasta onnistuneen tehneille myyjille sekä niille, jotka ostivat tuotteita ja tukivat luistelijoitamme.”
HTK Yksinluistelijat, Lilli P.

 

 

”Porilaisen Musan Salaman 8-vuotiaiden poikien futisjoukkue kerrytti jo toistamiseen hyvän potin laadukkailla ja kotimaisilla pippa m. -tuotteilla joukkueen maksujen kattamiseen 😄
Iso kiitos Pippa M, kaikki sujui jälleen luonnikkaasti!”

 

”Kiitos yhteistyöstä! Varainkeruu oli helppoa ja vaivatonta. Tuotteet myös toimitettiin nopeasti. Tuotevalikoima on käytännöllinen ja selkeä. Tyylikkään ulkoasun lisäksi tuotteet ovat myös laadukkaita. Iso plussa kotimaisuudesta. Suosittelemme!”
-Minex, Ulvilan voimistelu ja liikunta

 

”Pippa M -tuotteita oli mukava myydä! Hyvää vaihtelua perinteisille kekseille ja toffeille. Tuotteet ovat tyylikkäitä ja kotimaisuus sekä ympäristöystävällisyys tärkeä kriteeri, kun valitsimme tämän tämän brändin. Kampanjatyökalu oli selkeä ja helppokäyttöinen ja yhteydenpito vaivatonta. Suosittelen!”
Kaisa, luokanopettaja
Väinölän koulu

 

”Kiitokset pippa m.
Tuotteet on kauniita ja mukavaa vaihtelua myytäväksi. Myyntityökalu on erityisen näppärä.
Yhteydenpito on ollut helppoa ja ja vastaukset kysymyksiin on saatu nopsaan.
Tienasimme mukavan potin joukkueellemme.
Kiitos yhteistyöstä.”
YlyT1213 tytöt myyjineen

 

”pippa m -tuotteita oli helppo myydä ja samalla kartuttaa leirikoulurahastoa. Vähän ”erilaisia” varainhankintatuotteita tyypillisten karkkirasioiden ja sukkien sijaan. Tyylikkään näköisiä, sisustukseen sopivia ja kuluvia tuotteita, joita myytiin paljon joululahjoiksi, myös yritysmyyntinä. Kosteuttavasta käsisaippuasta tuli heti hyvää palautetta asiakkailta. pippa m. -asiakaspalvelu oli nopeaa ja joustavaa. Voimme lämpimästi suositella pippa m. -tuotteita muidenkin varainhankintakampanjoihin!”
-Kirkonkylän koulun kakkosluokka, Pirkkala

 

”PCA Mini Alfa valitsi varainkeruukampanjaksi kotimaiset pippa m. tuotteet kysynnän, ekologisuuden ja lähituottajan vuoksi. pippa m. pullot ovat kauniita. Niitä tilattiin niin kotiin, lahjaksi kuin yritystuotteiksi.
Mini Alfa kerää varoja tänä syksynä joukkueen yhtenäisen treenivaatetuksen lisäksi tuleviin kilpailuihin. Kilpailukauden aloitusta on odotettu innolla ja se saadaan käyntiin Göteborgissa 4.-5.12.2021. Tytöt treenaavat neljä kertaa viikossa ja ovat 9-12 vuotiaita. He ovat Level 3 minit edustusjoukkue Porin Cheerleading Akatemiassa.”

 

”pippa m. myyntikampanja tarjosi aivan loistavan mahdollisuuden helppoon ja vaivattomaan varainhankintaan! Saimme kampanjan avulla kerättyä hyvin rahaa toimintaamme. Yhteistyö sujui moitteettomasti ja palvelu oli nopeaa, myöskin tuotteet saapuivat nopeasti kampanjan sulkeuduttua.
Voimme lämpimästi suositella tätä helppoa ja vaivatonta varainkeruu mahdollisuutta!:)”
-Roineen Tyttöjen vaeltajat-

 

 

Toivion koulu varainhankinta
”Kiitoksia hyvästä palvelusta ja nopeasta toimituksesta! Saimme tuotteidenne myynnillä kartutettua leirikoulukassaamme oikein mukavasti. Koimme, että Pippa m. -tuotteita oli helppo myydä. Kotimaisuus ja tyylikkäät pakkaukset ovat ostajien mieleen. Tuotevalikoima on selkeä: halusimmekin myyntiartikkelin jossa tuotevalikoima ei ole liian laaja. Itsellekin tilasin ja etenkin käsisaippua sai heti kiitosta perheeltä kivasta tuoksustaan!”
Toivion koulun nelosluokat, Riitta-Liisa L.

 

 

Varainhankinta Kiilan päiväkoti
”Kiitos hyvästä palvelusta ja nopeasta toimituksesta. Tuotteet tuli eilen ja juuri sitä mitä pitikin tulla. Kiitos mutkattomasta ja hyvästä yhteistyöstä 😊
Mukavaa kevään alkua teille 😊”
Janina, Kiilan päiväkoti

 

”Joukkueemme valitsi yhdeksi syksyn varainhankintakeinoksi pippa m. tuotteet.
Tuotteet ovat laadukkaita ja tyylikkäitä, sisustukseen sopivia. Näitä ostettiin paljon myös lahjaksi. Tärkein myyntivaltti oli kuitenkin kotimaisuus. Tällaisena hetkenä oli erityisen hienoa päästä tukemaan kotimaista yrittäjää ja samalla saada vähän rahaa joukkueen kassaan tulevaa kevään kisakautta ajatellen.
Toimitus oli todella nopea ja tuotteet oli helppo jakaa myyjille. Kiitos pippa m.”
Kiri Junior Team

 

 

”Lekin U11 jääkiekkojoukkue suosittelee varainkeruuseen pippa m. -tuotteita. Tuotteet saivat loistavaa palautetta kotimaisuudestaan ja tyylikkäästä ulkonäöstä. Näitä oli helppo myydä! Kiitos pippa m. loistavasti sujuneesta yhteistyöstä -yhteistyömme varmasti jatkuu tulevaisuudessakin!”

 

”Joukkue ja joukkueen tukijoukot olivat todella tyytyväisiä Pippa M myyntikampanjaan. Tuotteita kyseltiin vielä kampanjan sulkeuduttuakin 🙂 Pidetään mielessä sitten seuraavaa kertaa varten! Tuotteet on brändätty niin, että ne sopivat hyvin nykyaikaiseen sisustukseen ja niitä on helppo viedä tuliaisiksi tai lahjaksi. Ne sopivat hyvin myös yritysten lahjoiksi. ” Tehty Suomessa, Made in Finland” avainlipputunnus auttoi myös myynnissä. Tuottoa kertyi enemmän kuin olimme osanneet budjetoida (aina iloinen yllätys). Tuotteet saivat hyvää palautetta raikkaudestaan. Tuotteiden toimitus ostajille oli helppoa ja Pippa M:lle erityiskiitos joustavasta toiminnasta.”
Eveliina & Team Minion

 

”FC Reippaan tytöt kiittää upeasta yhteistyöstä ja ihanista suomalaisista tuotteista, joita oli ilo myydä – koronakeväästä huolimatta, tai ehkä jopa sen ansiosta!
”Me pelattiin hyvin yhteen, syötöt osui nappiin, peli-ilo pysyi yllä kaikissa tilanteissa ja menestystä juhlitaan nyt yhdessä!”
Kiitos PippaM! Tätä varainhankintamuotoa on helppoa suositella muillekin! ”

 

”Kiitos, hyvästä yhteistyöstä. Myynnin aloitukseen oli hyvät ohjeet, tavarat tulivat nopeasti ja mikä parasta, ne oli pakattu todella hyvin. Kaikki olivat tuotteisiin tyytyväisiä. Wilpas kiittää!”
”Neljäsluokkalaiseni Oulusta myivät lähes 200 tuotettanne marraskuun aikana.
Tuotteet saivat hyvän vastaanoton.
Myönteistä asiakaspalautetta tuli tyylikkäästä ulkoasusta ja kotimaisuudesta.
Kaikki sujui teidän puoleltanne erinomaisesti ja voimme suositella muillekin teidän tuotteitanne otettavaksi myyntiin.”
Minna K. Paulaharjun Ala-aste
”Meillä oli oikein onnistuneet kilpailut loppiaisena. Luistelijoita oli tosiaan yli 400 noin 30:stä eri suomalaisesta taitoluisteluseurasta. Kiitos kovasti tästä yhteistyöstä. Palaamme varmasti myös tulevina kausina varainhankinnan ja uusien myyntikamppanjoiden merkeissä😊”                                                                                            -Mikkelin Luistelijat, Crystal Cup 2020

 

”Porin muodostelmaluistelijat Team Passion myi pippa m. tuotteita kerätäkseen rahaa kisamatkoihin. Tyylikkäät ja käytännölliset tuotteet oli helppo myydä. Toimitukset oli täsmällisiä ja myös yritysmyynti hoitui helposti.”

 

”Joskus varainhankinta voi olla tuskallista… pippa m. teki sen joukkueelle helpoksi!
Kiitos loistavasta asiakaspalvelusta!
Ja jopox.fi varainhankinnan kautta kampanjan hallinnointi sujui kätevästi.”

 

”OLS-09 jalkapallojoukkue teki kesällä onnistuneen varainkeruukampanjan pippa m. tuotteilla. Tuotteet kulkevat mukavasti asiakkalle pippa m. kestokasseissa.”
”Ja valtavan paljon kiitoksia helposta ja mukavasta tavasta kerätä varoja leirikouluun. Kaikki on sujunut mutkattomasti, palaute on ollut pelkästään hyvää ja saapuneessa toimituksessa oli juuri ne tuotteet, jotka tilasimmekin.
Tämä oli niin hieno ja helppo keräysmuoto, että toteutamme sen varmaankin myös syksyllä :).”
-Pohjois-Haagan yhteiskoulu 7f
”Uutta ja käytännöllistä myymistä!
Tyylikkäät esitteet jaettiin päiväkotilaisten koteihin, ja tilatut tuotteet tulivat nopeasti lasten omiin lokeroihin. Voiko olla helpompaa tapaa kerätä rahaa lasten kevätretkeen?
pippa m. on joustava ja auttavainen yritys.
”Milloin näitä saa lisää?” -kysytään jo päiväkodissa!”
-Rauman Touhulan vanhempainyhdistys

 

”No nyt luistaa siivouksetkin. Meidän isomman neidin tanssillisen voimistelun joukkue teki varainkeruuta näillä ihanilla pippa m. laadukkailla tuotteilla.
Näitä tuotteita oli ilo myydä!”
-Oulun Voimisteluseura ja Lila ryhmä, Tiina S.

 

 

”Mikkelin Luistelijat ry. (ML) toteutti pippa m. tuotteiden myyntiä loppuvuodesta 2018. Kuvastomyyntinä luistelijoiden perheiden toimesta sekä tapahtumamyyntiä perinteisessä kaupungissa järjestettävässä joulumessu tapahtumassa ja seuran oman luistelunäytöksen yhteydessä. Tuotteita oli erityisen helppo myydä juuri joulun alla. Monet hankkivatkin tuotteita joululahjoiksi. Myyntiä edisti myös tuotteiden kotimaisuus ja ympäristöystävällisyys. Tuotteiden kauniit pakkaukset sopivat kivasti sisustukseen ja tyylikkäät lahjakassit saivat kiitosta niin ostajien kuin myyjienkin joukossa. Suosittelemme pippa m. tuotteiden myyntiä hyvänä varainhankinta vaihtoehtona.”
Ria-Liisa J.
Varainhankintatiimin vetäjä
Mikkelin Luistelijat ry. (ML)

 

”Oli kiva myydä tyylikkäitä ja hienosti suunniteltuja tuotteita. Tuotto käytetään tyttöjen kisamaksujen kustannuksiin”.        -PCA, Porin Cheerleading Akatemian MiniCelsiuksen tyytyväiset myyjät

 

”Toimitus sujui jouhevasti ja nopeasti. Tuotteet ovat tyylikkäitä ja ne oli kätevä toimittaa tilaajille kangaskasseissa. Kiitos siis siitä!”    -Pesäkarhut F10 pojat

 

”Keräsimme lisenssimaksujamme varten onnistuneesti rahaa myymällä pippa m. tuotteita. Tyylikkäät tuotteet myivät melkein itse itsensä ja palvelu oli nopeaa. Vahva suositus!”    -Musan Mutsit -jalkapallo

 

Sliik.fi blogin Sini kertoo blogissaan pippa m. varainhankintakonseptista ja taustoista brändin takana: https://www.sliik.fi/2018/10/vastuullista-varainhankintaa-pippa-m.

 

”Seinäjoen Marttilan koulun 4b suosittelee varainkeruuseen PIPPA M. -tuotteita.   Myytiin muutamassa viikossa melkein 500 tuotetta ja nettosimme luokan leirikoulutilille yli 1.200 euroa!  Ihan MAHTAVIA tuotteita, kotimaisia ja kauniita pakkauksia helppoja myydä.  KIITOS”

 

”Perjantain puunaukset tehty, nyt hyvillä mielin viikonlopun viettoon. Käykääs muuten kurkkaamassa @pippam.fi nää superkivannäköiset ja toimivat puhdistustuotteet on sieltä kotoisin. Kiva ja vähän erilainen varainhankintakeino vaikka urheiluseurallesi.”    -Jaana N.

 

”Vanhempainyhdistyksen nimissä otimme oppilaille myyntiin. Laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja kotimaisia Näitä oli ILO myydä  taas olemme vähän lähempänä leirikoulua!”  -Kirsi K.

 

”Sain testattavakseni @pippam.fi ympäristöystävällisiä kodin puhdistus- ja pesuaineita, joita pippa m. myy koululuokkien, seurojen ja yhdistysten varainhankintaan. Plussaa pullojen kauniista ulkoasusta!”    -Katri T.

 

”Kaunista ja samaan aikaan käytännöllistä ja kotimaista!”                               -Hanne-Maria O.

 

”Pippa m. on Suomessa valmistettuja, laadukkaita ja ympäristöystävällisiä kodin siivous- ja puhdistustuotteita yhdistysten ja ryhmien varainhankintaan. Näillä tuotteilla on avainlippu! Ja upeat, tyylikkäät pakkaukset!”    -Anu N.