REFERENSSEJÄ

”Joskus varainhankinta voi olla tuskallista… pippa m. teki sen joukkueelle helpoksi!
Kiitos loistavasta asiakaspalvelusta!
Ja jopox.fi varainhankinnan kautta kampanjan hallinnointi sujui kätevästi.”

 

”OLS-09 jalkapallojoukkue teki kesällä onnistuneen varainkeruukampanjan pippa m. tuotteilla. Tuotteet kulkevat mukavasti asiakkalle pippa m. kestokasseissa.”
”Ja valtavan paljon kiitoksia helposta ja mukavasta tavasta kerätä varoja leirikouluun. Kaikki on sujunut mutkattomasti, palaute on ollut pelkästään hyvää ja saapuneessa toimituksessa oli juuri ne tuotteet, jotka tilasimmekin.
Tämä oli niin hieno ja helppo keräysmuoto, että toteutamme sen varmaankin myös syksyllä :).”
-Pohjois-Haagan yhteiskoulu 7f
”Uutta ja käytännöllistä myymistä!
Tyylikkäät esitteet jaettiin päiväkotilaisten koteihin, ja tilatut tuotteet tulivat nopeasti lasten omiin lokeroihin. Voiko olla helpompaa tapaa kerätä rahaa lasten kevätretkeen?
pippa m. on joustava ja auttavainen yritys.
”Milloin näitä saa lisää?” -kysytään jo päiväkodissa!”
-Rauman Touhulan vanhempainyhdistys

 

”No nyt luistaa siivouksetkin. Meidän isomman neidin tanssillisen voimistelun joukkue teki varainkeruuta näillä ihanilla pippa m. laadukkailla tuotteilla.
Näitä tuotteita oli ilo myydä!”
-Oulun Voimisteluseura ja Lila ryhmä, Tiina S.

 

 

”Mikkelin Luistelijat ry. (ML) toteutti pippa m. tuotteiden myyntiä loppuvuodesta 2018. Kuvastomyyntinä luistelijoiden perheiden toimesta sekä tapahtumamyyntiä perinteisessä kaupungissa järjestettävässä joulumessu tapahtumassa ja seuran oman luistelunäytöksen yhteydessä. Tuotteita oli erityisen helppo myydä juuri joulun alla. Monet hankkivatkin tuotteita joululahjoiksi. Myyntiä edisti myös tuotteiden kotimaisuus ja ympäristöystävällisyys. Tuotteiden kauniit pakkaukset sopivat kivasti sisustukseen ja tyylikkäät lahjakassit saivat kiitosta niin ostajien kuin myyjienkin joukossa. Suosittelemme pippa m. tuotteiden myyntiä hyvänä varainhankinta vaihtoehtona.”
Ria-Liisa J.
Varainhankintatiimin vetäjä
Mikkelin Luistelijat ry. (ML)

 

”Oli kiva myydä tyylikkäitä ja hienosti suunniteltuja tuotteita. Tuotto käytetään tyttöjen kisamaksujen kustannuksiin”.        -PCA, Porin Cheerleading Akatemian MiniCelsiuksen tyytyväiset myyjät
”Toimitus sujui jouhevasti ja nopeasti. Tuotteet ovat tyylikkäitä ja ne oli kätevä toimittaa tilaajille kangaskasseissa. Kiitos siis siitä!”    -Pesäkarhut F10 pojat

 

”Keräsimme lisenssimaksujamme varten onnistuneesti rahaa myymällä pippa m. tuotteita. Tyylikkäät tuotteet myivät melkein itse itsensä ja palvelu oli nopeaa. Vahva suositus!”    -Musan Mutsit -jalkapallo

 

Sliik.fi blogin Sini kertoo blogissaan pippa m. varainhankintakonseptista ja taustoista brändin takana: https://www.sliik.fi/2018/10/vastuullista-varainhankintaa-pippa-m.

 

”Seinäjoen Marttilan koulun 4b suosittelee varainkeruuseen PIPPA M. -tuotteita.   Myytiin muutamassa viikossa melkein 500 tuotetta ja nettosimme luokan leirikoulutilille yli 1.200 euroa!  Ihan MAHTAVIA tuotteita, kotimaisia ja kauniita pakkauksia helppoja myydä.  KIITOS”

 

”Perjantain puunaukset tehty, nyt hyvillä mielin viikonlopun viettoon. Käykääs muuten kurkkaamassa @pippam.fi nää superkivannäköiset ja toimivat puhdistustuotteet on sieltä kotoisin. Kiva ja vähän erilainen varainhankintakeino vaikka urheiluseurallesi.”    -Jaana N.

 

”Vanhempainyhdistyksen nimissä otimme oppilaille myyntiin. Laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja kotimaisia Näitä oli ILO myydä  taas olemme vähän lähempänä leirikoulua!”  -Kirsi K.

 

”Sain testattavakseni @pippam.fi ympäristöystävällisiä kodin puhdistus- ja pesuaineita, joita pippa m. myy koululuokkien, seurojen ja yhdistysten varainhankintaan. Plussaa pullojen kauniista ulkoasusta!”    -Katri T.

 

”Kaunista ja samaan aikaan käytännöllistä ja kotimaista!”                               -Hanne-Maria O.

 

”Pippa m. on Suomessa valmistettuja, laadukkaita ja ympäristöystävällisiä kodin siivous- ja puhdistustuotteita yhdistysten ja ryhmien varainhankintaan. Näillä tuotteilla on avainlippu! Ja upeat, tyylikkäät pakkaukset!”    -Anu N.