Julkaistu Jätä kommentti

Uudet tuotteet varainhankintaan

PIPPA M. -Uudet tuotteet varainhankintaan

Varainhankinta suomalaisilla pippa m. tuotteilla on saamamme palautteen mukaan ollut helppoa, vaivatonta ja tuottoisaa. Yksi hyväksi koettu seikka on noussut palautteissa toistuvasti esiin. Valikoima on selkeä, minkä vuoksi lasten ja nuorten on ollut itsekin mukavaa ja mutkatonta tarjota tuotteita ostajille.

Paljon olemme matkan varrella saaneet myös ideoita ja toiveita valikoimamme laajentamiseksi. Nyt minulla onkin ilo kertoa, että tuoteperheemme kasvaa ja monipuolistuu uusilla tuoteryhmillä. Edelleen kokonaisuus on hallittu ja arvojemme mukainen.

Suomessa valmistettujen biohajoavien tuotteiden joukkoon saapuu nyt erittäin korkealaatuinen käsihuuhde sekä suojaava käsivoide. Molemmat sopivat hyvin myös herkkäihoisille.

Kodin puhdistusaineiden rinnalla tarjoamme nyt tuotteita myös pyykki- ja tekstiilihuoltoon. Meiltä on todella paljon kysytty kotimaista pyykkietikkaa ja nyt sitä on saatavilla ihanan raikkaalla puuvillan tuoksulla! Pyykkietikan pariksi löytyy niin ikään monikäyttöinen etikkapohjainen tekstiilisuihke.

Ja hei, mikä täydentäisikään paremmin laadukkaiden kodin- ja ihonhoitotuotteiden valikoimaa, kuin ihanan pehmeät, kestävät ja ekologisesti kasvaneesta pellavakuidusta valmistetut kivipestyt pellavapyyheet! Nämäkin tehdään Suomessa, totta kai!

Viimeisimpänä uutuustuotteena meiltä löytyy nyt hauskat ja modernit korttisetit. Pippa m. varainhankintatuotteita ostetaan usein myös lahjaksi, joten on kiva liittää paketin kylkeen saman ilmeinen kortti. Ensimmäisessä korttisetissä on tekstejä monenlaiseen onnitteluun tai ilahduttamiseen ja toinen korttisetti on jouluinen. Lienee jo turha mainita, mutta kortitkin on tietysti suunniteltu ja painettu Suomessa.

Kerron jatkossa lisää yksityiskohtaisemmin uusista tuotteistamme (ja ehkä vähän jo tutuista vanhoistakin), eli kannattaa pysyä kuulolla ja ottaa myös sosiaalisen median kanavat seurantaan tunnisteella #pippam

Julkaistu Jätä kommentti

Vastuullista varainhankintaa

PIPPA M. -Vastuullista varainhankintaa kotimaisilla tuotteilla

Mottomme täällä pippa m.:llä kuuluu: Vastuullista varainhankintaa. Tässä kirjoituksessa haluankin avata tuon lauseen tarkoitusta. Mitä vastuullisuus siis tarkoittaa? Mikä on meidän tapamme toimia vastuullisesti?

Haluamme vaikuttaa joka osa-alueella ympäröivään yhteiskuntaan, sidosryhmiin ja ympäristöön positiivisella tavalla. Jo alusta lähtien vastuullisuus on ollut kaiken toimintamme ytimessä. Se on vaikuttamassa jokaisessa päätöksentekohetkessä. Vastuullisuus lisää luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä tekemisessämme.

Haluamme osaltamme vahvistaa yhteiskuntaamme valitsemalla aina suomalaisen valmistuksen. Tämä koskee tietysti ensisijaisesti itse tuotteitamme, mutta myös jokaista osa-aluetta aina graafisesta suunnittelusta painomateriaaleihin ja pakkausvalintoihimme. Suomalaiset tuotteet varainhankintaan tuovat työtä Suomeen.

Kaikki pippa m. valikoiman tuotteet valmistetaan Suomessa. Tästä merkkinä meillä on Avainlipputunnus. Usein edullisempiin maihin ulkoistetaan palvelut, kuten graafinen suunnittelu, valokuvaus tai painotuotanto. Meille oli kuitenkin alusta asti selvää, että myös nämä toiminnot toteutetaan Suomessa.

Yhteiskuntavastuun lisäksi olemme huomioineet ympäristönäkökulman läpi koko toimintaketjun. Valikoimamme tuotteet ovat biohajoavia ja esim. käsisaippuallamme on Pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Tuo tunnus kertoo tuotteen olevan luokassaan vähiten ympäristöä kuormittava. Tekstiilituotteemme on valmistettu ekologisesti kasvaneesta pellavakuidusta Öko-Tex 100 standardin mukaisesti. Tuotevalikoimamme onnittelu- ja joulukortit on niin ikään suunniteltu ja painettu Suomessa ympäristöystävällisesti 100% tuulivoimalla sekä myrkyttömillä elintarvikehyväksytyillä väreillä.

Alusta asti kumppaniksemme valikoitunut paikallinen ekologinen painotalo tekee myös tuote-esitteemme ja muut painotuotteet samoin yllä mainituin kriteerein. Valitsemalla yhteistyökumppanit lähialueelta säästyy huimasti myös turhia kuljetuskilometrejä.

Haluamme vaalia ympäristöä myös pakkausmateriaalivalintojemme kautta. Käytämme mahdollisimman paljon pakkauslaatikoita uudelleen ja täytemateriaaliksi olemme valinneet muovin sijaan kierrätyspaperin. Tietysti käyttämämme kuljetusyhtiö on myös kotimainen.

Haluankin siis lopuksi vielä painottaa sitä, kuinka tärkeää on valita suomalaiset tuotteet varainhankintaan. Me emme ole ainoastaan suomalainen yritys, vaan tuotantomme on aidosti ja kokonaisuudessaan Suomessa. Kaikki tässä kertomani yksityiskohdat muodostavat kokonaisuuden, joka tuottaa Suomeen työtä, verorahoja ja kestävää kehitystä. Valitaan siis vastuullisesti!