Julkaistu Jätä kommentti

Miksi valita pippa m. varainhankinta? Osa 1

Vastuullisesti Suomessa valmistetut tuotteet.

Varainhankinta on usein välttämätöntä harrastustoiminnan kulujen kattamiseksi.

Vaihtoehtoja varainhankinnan kumppaniksi on kymmenittäin ja valintaa on joskus lähes mahdotonta tehdä. Tässä blogisarjassa avaan hieman sitä, miksi pippa m. on suosittu yhteistyökumppani varainhankinnan toteuttamisessa.

Ehkä se ensimmäinen ja tärkein peruste on itse tuotteet. Asiakkaamme kertovat poikkeuksetta, että tuotteiden myynnissä tärkein argumentti on kotimaisuus.

Monien tutkimustenkin mukaan (mm. Suomalaisen Työn Liitto ja Kaupan Liitto) jopa tärkein ostopäätökseen vaikuttava tekijä on suomalaisuus. Suomalaisesta työstä kertova Avainlipputunnus on yksi tunnistetuimmista ja arvostetuimmista tunnuksista.

Merkittäviä myyntiä edistäviä ominaisuuksia ovat palautteen mukaan myös ympäristöystävällisyys sekä tuotteiden ulkonäkö. Varainkeruu on lisäksi kannattavaa toteuttaa arkisilla tuotteilla, joita tarvitaan jokaisessa kodissa. Tyylikkäitä tuotteitamme ostetaan paljon myös lahjaksi.

Meille on ollut alusta asti selvää, että kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa ympäristöä kunnioittaen.

Pyrimme lisäksi vastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme mm. kierrättämällä pakkausmateriaaleja, valitsemalla ekologisesti tuotetut painomateriaalit sekä minimoimalla jätteen määrän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *