Julkaistu Jätä kommentti

Miksi valita pippa m. varainhankinta? Osa 4

Laadukkaat tuotekuvastot

Vaikka tarjoamme varainhankintanne tueksi monia sähköisiä työkaluja, haluamme aina toimittaa teille maksutta myös korkeatasoiset painetut tuotekuvastomme.

Miksi?

Olemme huomanneet, että myynti juuri fyysisten ja käsin selattavien tuote-esitteiden kanssa on kuitenkin ehkä jopa kaikkein tehokkainta. Tähän voi vain arvailla syitä, mutta tässä pari arviota.

Sähköinen varainhankinta verkossa kilpailee tukijoidenne kanssa kaikesta siitä huomiosta, mitä nopeasyklinen sosiaalinen media tarjoilee. Ostaja saattaa hyvinkin kiinnostua varainkeruustanne ja ehkä ajattelee palaavansa ostoksille paremmalla ajalla. Hetkessä ajatus on kuitenkin jo saattanut unohtua tai hän ei löydäkään enää tarjottua ostolinkkiä.

Toisaalta varainhankinta painettujen tuotekuvastojen avulla voi olla tuottoisinta siksi, että se mahdollistaa henkilökohtaisen kontaktin. Asian äärelle pysähdytään ja tuki tuntuu konkreettisemmalta ja merkityksellisemmältä.

Kolmanneksi todettakoon, että tuote-esitteet esimerkiksi vanhempien työpaikkojen kahvihuoneissa kerryttävät usein lähes huomaamatta lisää euroja kassaanne. Kahvitauko työn lomassa on myös hetki, jolloin mielellään ajatellaankin jotain ihan muuta kuin työtä.

Lopuksi vielä yksi asia painetuista tuotekuvastoistamme:

Vastuullinen varainhankinta tarkoittaa myös sitä, että esitteetkin on tuotettu ekologisessa painotalossa 100% tuulivoimalla sekä myrkyttömillä elintarvikehyväksytyillä väreillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *