Julkaistu Jätä kommentti

Miten pippa m. varainhankinta sai alkunsa?

Nyt olen jännän äärellä, sillä päätin alkaa avaamaan pippa m. tarinaa näin blogin muodossa.

Ihan ensimmäiseksi haluan jakaa teille tämän varainhankintaidean syntytarinan.

Minä, yrittäjä pippa m. varainhankintakonseptin takana, olen Pirjo Meriö. Olen tehnyt pitkähkön uran muodin parissa. Ensin vaatesuunnittelijana ja myöhemmin valikoima- ja hankintapäällikkönä.

Muutama vuosi sitten kummityttöni Helmi harrasti aktiivisesti muodostelmaluistelua. Harrastaminen maksaa ja helpotusta vanhempien rahapussiin tuo, jos osan kuluista pystyy kattamaan varainhankinnalla. Siksi halusinkin aina tukea hänen harrastustaan ostamalla jotain pientä.

Varsin pian huomasin, että vuosikausia varainkeruuta oli tehty samoilla tutuilla tuotteilla. Jäin pohtimaan, mikä voisi olla raikas tuulahdus vaihtoehdoksi varainhankintaan.

Tehtyäni oman työurani maahantuonnin parissa ilmiselvin ja helpoin vaihtoehto olisi ollut teettää lähes mitä tahansa tuotteita esim. Kauko-Idässä ja rakentaa niiden avulla tuoteperhe varainhankintaan.

Samaan aikaan aloin kuitenkin kokea kyllästymistä ”turhuuden markkinoihin”, sillä olinhan ollut jo tuomassa maahan konttikaupalla tavaraa maailmalta. Halusinkin ehdottomasti kehittää varainhankintaan täysin kotimaisen vaihtoehdon. Visualisti kun olen, oli alusta asti myös selvää, että tuotteiden ulkonäöstä ei tingitä.

Katselin tiskipöydällä olevaa kaunista astianpesuainepulloa, jonka olin hankkinut tavaratalon sisustusosastolta Tukholmasta. Samaisen pullon alkuperästä olivat myös monet ystäväni ihastellen kyselleet. Ajatukset suomalaisesta tuotannosta, laadukkaista ja kauniista kodin puhdistusaineista yhdistyivät ja niin pippa m. tuoteperhe oli saanut alkunsa.

Kurkkaa tuotteemme täältä.

Kiitos sinulle tutustumisesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *