Julkaistu Jätä kommentti

Ideoita varainhankintaan, olkaa hyvä!

Varainhankinta ideoita

Hyvin usein varainhankinta koululuokilla ja urheiluseuroilla on jatkuvaa ja pitkäjänteistä työtä. Tehokkaimmin varainkeruu tavoitteeseen päästään, kun tehdään varainhankintaa monin eri keinoin.

pippa m. on helppo, riskitön ja tuottoisa vaihtoehto tuotemyyntiin. Haluan kuitenkin jakaa kanssanne muutamia muitakin ideoita varainhankintaan, joita olen kuullut ryhmien toteuttaneen menestyksekkäästi.

Perinteisesti erilaisissa turnaus- ja muissa tapahtumissa myydään ryhmän hyväksi kahvia, leivonnaisia, makkaraa ja arpoja. Monesti vanhemmat antavat työpanostaan ja tekevät talkootöitä tunteja laskematta vaikkapa teatterin narikassa tai järjestyksenvalvojina festivaaleilla. Kaikki edellä mainitut ovat jo monille tuttuja varainhankintavaihtoehtoja, mutta juuri nyt kuluvana vuonna rajoitusten vuoksi lähes mahdottomia toteuttaa.

Mistä sitten uusia ideoita varainhankintaan?

  • Kaupoissa tarvitaan ajoittain esim. inventointiapua, tarjotkaa palvelujanne
  • Vuodenajan mukaan voitte ehdottaa vaikkapa haravointia tai ikkunanpesua kotitalouksille
  • Piirtäkää tai kuvatkaa persoonallinen otos ja teettäkää siitä omannäköisiänne kortteja myyntiin paikallisessa painotalossa. Värityskortit ovat suosittuja!
  • Syksyn tullen voi kerätä omenat talteen (niitä kun usein tulee yli omien tarpeiden) ja teettää niistä luokan tai joukkueen omaa omenamehua
  • Ottakaa yhteinen myyntipaikka kirpputorilta. Etenkin itsepalvelukirppiksillä on helppoa saattaa itselle tarpeettomiksi jääneet tavarat eteenpäin ja tehdä samalla vaivatonta varainhankintaa. Kiertotalous kunniaan!

Tässä siis muutamia aineettomiakin vaihtoehtoja, joita on mahdollista toteuttaa myös näin poikkeusaikana ja toki muulloinkin.

Näiden ohella muistuttelen vielä, että Suomessa valmistetuilla ja biohajoavilla pippa m. kodin pesuaineilla on helppoa toteuttaa varainhankinta myös poikkeusaikana täysin turvallisesti verkon välityksellä. Voit lukea lisää VARAINHANKINTAKAMPANJAN ALOITUKSESTA täältä.

Tsemppiä kaikille koululuokille ja urheiluseuroille tämän tiukan ajan keskelle. Varmasti pääsemme kohta taas luokkaretkille, leirikouluihin ja turnauksiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *