Julkaistu Jätä kommentti

Yksinoikeudella paras tuotto varainhankintaan

pippa m. varainhankinta rakennettiin jo alun alkaen palvelemaan vain ja ainoastaan koululuokkien, urheiluseurojen ja yhdistysten varainhankintaa.

Miksi ja mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Ihan ensimmäinen ja tärkein kriteeri on paras tuotto varainhankintaa tekevälle ryhmälle.

Koska tuotteet tulevat aina suoraan meiltä teille ilman välikäsiä, verkon markkinapaikkoja, jälleenmyyjiä tai välivarastoja, tuotteillamme on aina paras 30% tuotto. Esimerkiksi 20€:n ostoksesta tuotto teille on aina 6€. Me myös toimitamme esitteet ja yhteisen tilauksenne aina maksutta. Tämä logiikka kestää vertailun!

Toisekseen tarjoamme tuotteitamme yksinoikeudella varainhankintaan.

Tuotteitamme on matkan varrella kysytty moneen otteeseen jälleenmyyntiin erilaisiin sisustusliikkeisiin ja verkkokauppoihin. Erityisesti alkumetreillä tuntui järjenvastaiselta kieltäytyä myymästä tuotteita niitä haluaville kaupoille. Päätös on kuitenkin pitänyt ja osoittautunut oikeaksi: koululuokkien ja urheiluseurojen on erittäin helppo myydä pippa m. tuotteita myös juuri siksi, ettei niitä saa muualta. Kaikki pippa m. tuotteet ovat laadukasta kulutustavaraa, jota aina tarvitaan. Lisäksi ne ovat kauniissa pakkauksissa, joten on hyvä idea tarjota niitä myös lahjaksi.

Halusimme keskittyä selkeään ja perusteltuun valikoimaan.

Tarkoin valittu tuotekokonaisuutemme on saanut paljon kiitosta siitä, että sitä on myös lasten ja nuorten itsensä helppo myydä. Yksi tärkeä varainhankinnan osa-alue on kuitenkin kannustaa lapsia ja nuoria yritteliäisyyteen ja opettaa osallistumaan aktiivisesti myös tästä näkökulmasta oman harrastuksensa tai muun toiminnan tavoitteiden saavuttamiseen. Vaikka valikoimamme laajenee hallitusti, emme tule jatkossakaan tarjoamaan paksua katalogia tai valtavaa repertuaaria tuotteita. Haluamme edelleen pitää kiinni siitä, että hinnoittelurakenne on selkeä ja tuotto teille on aina paras mahdollinen. Täältä löydät PIPPA M. TUOTTEET VARAINHANKINTAAN

Me keskitymme palvelemaan teitä.

Tavoitteenamme on helppo varainhankinta ja paras tuotto ryhmällenne. Teemme jokaisen valinnan ja päätöksen tuo tavoite mielessämme. Asiakaspalvelumme onkin saanut vain positiivista palautetta. Käypäs muuten kurkistamassa RYHMIEN KOKEMUKSIA pippa m. varainhankinnasta.

Ja hei, TOTTA KAI tällä vuosikymmenellä meillä on mahdollista toteuttaa varainhankinta myös täysin verkossa! Asettamalla kampanjanne julkiseksi, kuka tahansa voi tilata tuotteita suoraan itselleen tukien teidän varainhankintaanne. Me hoidamme postituksen ja maksuliikenteen. Täältä voit katsoa nyt KÄYNNISSÄ OLEVAT KAMPANJAT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *